Jim van den Hoorn op LinkedIn: Week 91 Het zijn hectische weken. Of wellicht beter gezegd: een hectische… (2024)

Jim van den Hoorn

Wethouder (CDA) sociaal domein, onderwijs en sport bij Gemeente Putten

  • Deze bijdrage melden

Week 91Het zijn hectische weken. Of wellicht beter gezegd: een hectische periode. Daarbij komt ook de zomervakantie inzicht. Dus er zit druk op alle dingen die nog ‘af’ moeten voor de vakantie. En ja, dan hoor ik jullie denken: ‘dat duurt nog wel even’? Of een andere populaire uitspraak op feestjes, de kroeg of de sportkantine: ‘dan werken die ambtenaren dan maar eens tot 17.00 ipv tot 16.00 uur?” Voordat er iets in de B&W vergadering kan worden besloten, gaat er een lang proces aan vooraf. Zelf ‘ga’ ik over het algemeen wel goed op hectiek of gecontroleerde chaos. Ik houd mij graag bezig met vele zaken op hetzelfde moment. Maar ook ik heb dan op een gegeven moment wel behoefte aan ontspanning. En waar haal ik mijn ontspanning uit? Zaalvoetballen bijvoorbeeld. Met mijn team van zaalvoetbalvereniging de Lenco’s. Maar wat ook echt helpend is, is het slopen met brute kracht van dingen. Het liefst dan het strippen van woningen. Gelukkig voor hem en voor mij , kregen mijn jongste zwager Rob en mijn schoonzus Janet afgelopen vrijdag de sleutel van hun nieuwe huis. Dus kon ik op vrijdag en zaterdag optimaal ontspannen met het slopen van de keuken, de vloeren en de schoorsteen.Hectisch dus. Mijn agenda was afgelopen week ook weer divers. Ik sprak deze week met de GGD Noord- en Oost-Gelderland, Jacqueline Baardman (directeur) en Robert van Felius (relatiemanager) over allerlei vraagstukken, en er waren afstemming overleggen over IZA, GALA, sport, asielopvang, onderwijshuisvesting en een lunchoverleg met het college van Leusden!Zoals bij velen van jullie bekend houd ik mij ook bezig met jeugd(hulp), onderwijs en kinderopvang. Deze week waren hier enkele mooie activiteiten die ik graag met jullie deel! Putten voor gezinnen: Als college willen we graag het preventieve aanbod vergroten in Putten. Deze week is Putten voor gezinnen gestart. Een prachtig initiatief vanuit Putten voor Elkaar. Een combinatie van Homestart en Steungezinnen. Je kunt je aanmelden als vrijwilliger om steun te geven of als je zelf hulp nodig hebt. Puttense Zaken schreef er een artikel over: https://lnkd.in/eFT9dq9t en ook op https://lnkd.in/eFRAfN4V kun je meer over lezen. It’s takes a village to raise a child toch? Onderwijs en Jeugdhulp: in Putten zijn we een tikkeltje eigenwijs. We doen graag de dingen op onze eigen manier. Maar we zijn niet eigenwijs om het eigenwijs zijn. We denken goed doordacht na over de dingen die we doen. Daarin werken we graag samen met onze partners. Zo is er de afgelopen jaren gebouwd aan een samenwerking tussen de gemeente, jeugdhulp, onderwijs, kinderopvang, welzijn, GGD, huisartsen en JGZ. Het afgelopen half jaar hebben we het bouwen op papier gezet onder coördinatie van Sander van Zomeren en vele andere betrokkenen. Met een prachtig resultaat! Hiermee kunnen we verder mee aan de slag.

  • Jim van den Hoorn op LinkedIn: Week 91Het zijn hectische weken. Of wellicht beter gezegd: een hectische… (2)
  • Jim van den Hoorn op LinkedIn: Week 91Het zijn hectische weken. Of wellicht beter gezegd: een hectische… (3)
  • Jim van den Hoorn op LinkedIn: Week 91Het zijn hectische weken. Of wellicht beter gezegd: een hectische… (4)
  • Jim van den Hoorn op LinkedIn: Week 91Het zijn hectische weken. Of wellicht beter gezegd: een hectische… (5)
  • Jim van den Hoorn op LinkedIn: Week 91Het zijn hectische weken. Of wellicht beter gezegd: een hectische… (6)

    +3

28

3 commentaren

Interessant Commentaar

Henk Wever

Houdt zich bezig met jeugd en gezin

2 d

  • Dit commentaar rapporteren

Eigenwijs is vaak best een goed idee! Is er ergens al iets te lezen van het resultaat over hoe er wordt gebouwd aan de samenwerking tussen gemeente, jeugdhulp, onderwijs, ggd, etc?

Interessant Reactie

1 reactie

Meld u aan als u een opmerking wilt weergeven of toevoegen.

Meer relevante bijdragen

    • Deze bijdrage melden

    Week 90Naast interne overleggen was ik deze week in Harderwijk, Apeldoorn en een plek iets verder weg. Ik heb een foto toegevoegd, het gaat om een gemeente in Zuid Holland. Wie weet welke gemeente? Ik zou het knap vinden als je het weet. Een kleine tip: het werd als de moestuin gezien door de vruchtbare grond. Trainingsdag; “Loco voor de Leeuwen”. Iedere gemeente heeft natuurlijk een Burgermeester. Nu kan het gebeuren dat er iets gebeurd en de Burgermeester afwezig is. Als wethouder ben je de vervanger van de Burgermeester. In de volksmond ook wel “loco burgermeester” genoemd. Waarom heet de training dan “Loco voor de leeuwen”? De feiten laten zien dat grote gebeurtenissen zoals rampen en crisissen vaak gebeuren als de echte Burgemeester op vakantie is. Dan word je als loco opeens “voor de leeuwen” gegooid.Tijdens deze trainingsdag vertelde Joost Keemink - Haane MCPm over veiligheid & crisisbeheersing. Hoe handel je als Burgermeester, waar liggen de verantwoordelijkheden, hoe gaat het in de praktijk. Hij vertelde ook dat wanneer je voor de leeuwen wordt gegooid er gelukkig veel deskundigen vanuit de veiligheidsregio, hulpdiensten en de gemeente om je geen staan. Maar desalniettemin, ontzettend leerzaam!Masterclass Leergang Onderwijs en Jeugd: Deze week de 2de opleidingsdag van de masterclass Onderwijs en Jeugd. Thierry van der Weide nam ons mee in de wereld van het onderwijs en dan voornamelijk het onderwijs huisvestingsplan. Een boeiende materie. Ondanks dat ik hiermee het laatste half jaar in Putten al druk mee bezig ben geweest, ging ik toch met bruikbare tips terug naar huis. Dank Thierry! Beiden dagen werden georganiseerd door de Wethoudersvereniging. Op deze manier kun je als wethouder je ook blijven ontwikkelen.AEOP: Soms kom je van die afkortingen tegen….. AEOP staat voor arbeidsmarkt, economie, onderwijs en participatie. De wethouders van EHPZ (Ermelo, Harderwijk, Putten Zeewolde) bespraken deze week de vraagstukken en de infrastructuur die we tegen komen bij het snijvlak van deze velden. Waar liggen behoeften, kansen en uitdagingen en hoe gaat het onze inwoners helpen. Een goede eerste stap, na de zomer gaan we verder. Overleg met Diaconaal Platform: In Putten werken alle diaconieën van de kerkelijke gemeenten samen in het Diaconaal Platform. Een waardevol platform in Putten en ook een belangrijke gesprekspartner voor de gemeente Putten in het kader van bijv. armoede, schuldenproblematiek, de voedselbank en vluchtelingenwerk. De afgelopen week hadden we het jaarlijkse overleg. We hebben voornamelijk gesproken over bovenstaande onderwerpen en langer stil gestaan bij de vroeg signalering van schulden en ondersteuning bij armoede. Dat blijven lastige onderwerpen vanwege schaamte, verborgen armoede en drempels om om hulp te vragen.

    • Jim van den Hoorn op LinkedIn: Week 91Het zijn hectische weken. Of wellicht beter gezegd: een hectische… (11)
    • Jim van den Hoorn op LinkedIn: Week 91Het zijn hectische weken. Of wellicht beter gezegd: een hectische… (12)
    • Jim van den Hoorn op LinkedIn: Week 91Het zijn hectische weken. Of wellicht beter gezegd: een hectische… (13)
    • Jim van den Hoorn op LinkedIn: Week 91Het zijn hectische weken. Of wellicht beter gezegd: een hectische… (14)

    22

    8 commentaren

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u een opmerking wilt weergeven of toevoegen.

  • Jim van den Hoorn

    Wethouder (CDA) sociaal domein, onderwijs en sport bij Gemeente Putten

    • Deze bijdrage melden

    Week 89Vandaag is het Pinksteren. Een christelijk feest over de komst van de Heilige geest. Ik vind het eerlijk gezegd een lastig verhaal. Ik heb al vele koppelingen gehoord aan de “heilige geest”; wind, adem, vuur en kracht. En het verhaal gaat natuurlijk ook over mensen die ineens allerlei talen spreken. In de katholieke traditie ziet men de Pinkstergebeurtenis als geboorte van de kerk. De wereldwijde kerk. Katholiek betekent ook letterlijk ‘universeel’. Het gaat dan niet om 1 volk, maar om alle rassen en volken die dezelfde “taal” spreken. Dezelfde taal spreken is soms knap lastig. Soms is er op een vraag meerder antwoorden mogelijk, zie het plaatje van Winnie de Poe.Iets wat ook deze week weer naar voren kwam. ALV CDA Putten: Op de dag dat in Den Haag er een hoofdlijnen akkoord werd gesloten kwamen we als CDA Putten bij elkaar voor een algemene ledenvergadering. Naast de formele punten zoals mededelingen, jaarrekening en benoemingen sprak Hans van Ark bevlogen over de ‘C’ bij het CDA. Hij hield ons een spiegel voor en gaf praktische toepasbare ‘ wijsheden’ die we kunnen toepassen in onze politieke werkzaamheden. Regionale aanpak Wonen en Zorg: Om alle verschillende aandachtsgroepen in de toekomst te kunnen huisvesten, vraagt dat om een regionale en lokale aanpak. Daarbij kijken we naar het bouwen van huizen(stenen), maar ook van gemeenschappen. Dat laatste is net zo belangrijk. Verder denken we ook na over de invulling van zorg, ondersteuning, mantelzorg, steunpunten en fysieke invulling van de leefomgeving. Deze week kwamen we met een groep groep sectoren (woningcoöperaties, zorg, overheid en huurders) bij elkaar voor een kick-off, geopend door collega Edwin Enklaar. Dit moet uiteindelijk leiden tot een concrete aanpak. Opvang asielzoekers: In de commissie van 23 april spraken we over de uitvoering van de spreidingswet in Putten. Afgelopen donderdag tijdens de raadsvergadering moest de gemeenteraad beslissen over de kaders die zij het college meegeven. Ik hoor jullie denken: de spreidingswet? Die wordt toch ingetrokken? Ja, in het hoofdlijnenakkoord is dat aangegeven. Echter staat de wet nu nog overeind en voor 1 juli moeten we een conceptplan als regio inleveren bij de provincie. De komende periode zullen we gaan kijken hoe we in Putten hier invulling aan gaan geven. En als er meer duidelijkheid komt vanuit Den Haag, dan nemen we dit mee voor de Puttense situatie.

    • Jim van den Hoorn op LinkedIn: Week 91Het zijn hectische weken. Of wellicht beter gezegd: een hectische… (17)
    • Jim van den Hoorn op LinkedIn: Week 91Het zijn hectische weken. Of wellicht beter gezegd: een hectische… (18)
    • Jim van den Hoorn op LinkedIn: Week 91Het zijn hectische weken. Of wellicht beter gezegd: een hectische… (19)

    29

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u een opmerking wilt weergeven of toevoegen.

  • Jim van den Hoorn

    Wethouder (CDA) sociaal domein, onderwijs en sport bij Gemeente Putten

    • Deze bijdrage melden

    Week 88De afgelopen week kon het voet van het gaspedaal. Out of office! Tijd voor andere dingen. Ook niet geheel onbelangrijk toch? Na het bevrijdingsconcert dinsdagavond van het mannenkoor Fontanus in de Oude Kerk, kon de caravan de volgende dag worden ingepakt voor een lang Hemelvaartweekend weg. En wat doe we dan nog meer in zo’n vakantie? Wij proberen dan vaak gebruik te maken van onze museumjaarkaarten. Deze keer brachten we een bezoek aan het Archeon Museumpark in Alphen a/d Rijn en aan het kasteel Doorwerth. Ontzettend leuk! Zowel voor ons als voor de kinderen!Vandaag is het moederdag. Voor ons is dit een fijne dag vol zelfgemaakte cadeautjes, knuffels van de kids voor Iris en zelf een heuse show op de camping waar ik ook van mocht genieten. Maar dit is voor anderen soms ook een dag met gemengde gevoelens: dankbaarheid, geluk naast gemis en verdriet. Dan ben ik er even extra dankbaar voor dat ik dat niet heb!En morgen? Dan vinden jullie mij weer in het gemeentehuis. En wat zal de rest van de week brengen? Dat horen jullie vast en zeker volgende week!

    • Jim van den Hoorn op LinkedIn: Week 91Het zijn hectische weken. Of wellicht beter gezegd: een hectische… (22)
    • Jim van den Hoorn op LinkedIn: Week 91Het zijn hectische weken. Of wellicht beter gezegd: een hectische… (23)
    • Jim van den Hoorn op LinkedIn: Week 91Het zijn hectische weken. Of wellicht beter gezegd: een hectische… (24)
    • Jim van den Hoorn op LinkedIn: Week 91Het zijn hectische weken. Of wellicht beter gezegd: een hectische… (25)
    • Jim van den Hoorn op LinkedIn: Week 91Het zijn hectische weken. Of wellicht beter gezegd: een hectische… (26)

      +3

    20

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u een opmerking wilt weergeven of toevoegen.

  • Jim van den Hoorn

    Wethouder (CDA) sociaal domein, onderwijs en sport bij Gemeente Putten

    • Deze bijdrage melden

    Week 87Herdenken en vieren. Binnen 24 uur. De afgelopen week keek ik samen met Iris de dramaserie de Joodse Raad. Een serie die indruk maakte. Het gaat over de rol die de Joodse Raad gespeeld heeft ten tijde van de deportatie van de Joden uit Nederland in de 2e wereld oorlog. Ondenkbare keuzes, vaak kiezen tussen 2 slechte opties. We vroegen ons vaak hardop af: “wat zou jij doen?”. Hieruit en ook uit de gelijknamige documentaire die we later keken, blijkt dat de context uitmaakt voor de keuzes die je maakt. Oordelen achteraf is zoveel makkelijker dan keuzes maken op het moment zelf. Hoe weeg je af en maak je de beste keuze? Als u en ik voor de spiegel staan, weten we dan welke keuzes wij hadden gemaakt? Gisterenavond 4 mei, de dodenherdenking. Eren van degenen die hun leven hebben gegeven voor onze vrijheid. We begonnen met een gezamenlijke herdenkingsdienst in de Gereformeerde kerk aan de Achterstraat. Met de stille tocht van de kerk, naar de Oude Algemene Begraafplaats. Het leggen van een kransen, het trompetgeschal, het zingen van het Wilhelmus, voelen van de geschiedenis en ons even intens bewust zijn van de vrijheid die we hebben. Dit jaar hebben we dit voor het eerst als gezin beleefd. Bram en Sara samen onder de paraplu in de stromende regen en onze Tomas die zo dapper mee stapte. Wat een zegen dat zij en wij in vrijheid mogen leven en opgroeien, daar moeten we dankbaar voor zijn en zuinig op zijn! Vervolgens werd het bevrijdingsvuur opgehaald door de loopgroep ‘De samenloop Putten’ in Wageningen, ‘bij’ mijn collega Bertus Cornelissen .Wageningen, de stad waar de vrede getekend werd op 5 mei 1945. Het bevrijdingsvuur draagt de herinnering aan diegenen die hebben gevochten voor onze vrijheid. Het draagt de hoopvolle belofte van een wereld waarin vrede en vrijheid voor iedereen gelden. Vrede en vrijheid die niet vanzelfsprekend zijn. Een vrijheid die wij mogen ervaren elke dag, dankzij de vele jonge Amerikanen, Britten en Canadezen die hiervoor vochten. Niet in hun eigen belang, maar voor het redden van de hele wereld. Elk jaar worden we op 4 en 5 mei hier extra aan herinnert. Aan de grote offers die zijn gebracht, aan onze taak waarin we omkijken naar elk mensenleven. Aan dat wij dankbaar mogen zijn voor onze vrijheid. Vanochtend mocht ik de loopgroep ontvangen om vervolgens het vuur aan te steken in Putten. Moge het vuur een symbool blijven van hoop, van vrijheid en van eenheid. En dat het altijd zal blijven branden in onze harten, in onze gemeenschap Putten en in ons land.

    • Jim van den Hoorn op LinkedIn: Week 91Het zijn hectische weken. Of wellicht beter gezegd: een hectische… (31)
    • Jim van den Hoorn op LinkedIn: Week 91Het zijn hectische weken. Of wellicht beter gezegd: een hectische… (32)
    • Jim van den Hoorn op LinkedIn: Week 91Het zijn hectische weken. Of wellicht beter gezegd: een hectische… (33)
    • Jim van den Hoorn op LinkedIn: Week 91Het zijn hectische weken. Of wellicht beter gezegd: een hectische… (34)
    • Jim van den Hoorn op LinkedIn: Week 91Het zijn hectische weken. Of wellicht beter gezegd: een hectische… (35)

      +1

    38

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u een opmerking wilt weergeven of toevoegen.

  • Jim van den Hoorn

    Wethouder (CDA) sociaal domein, onderwijs en sport bij Gemeente Putten

    • Deze bijdrage melden

    Week 86De periode van vieren en herdenken breekt aan: Koningsdag, Dodenherdenking, Bevrijdingsdag, Hemelvaart en Pinksteren. De periode waarin leven en vrijheid zo dicht staat bij de dood. En ondertussen is het ook mei reces en schoolvakantie! Dit is bijna allemaal volgende week. Gisteren koningsdag en nu eerst terugkijken op week 86. Dementievriendelijke gemeente: Afgelopen maandag ontving de gemeente Putten het certificaat ‘Dementievriendelijke gemeente’. Een certificaat wat je niet zomaar ontvangt. De afgelopen 3 jaar is hier ontzettend hard voor gewerkt! Naast een groep professionals hebben ook een grote betrokken groep vrijwilligers zich belangeloos ingezet voor mensen met dementie, hun naasten en mantelzorgers. Ik denk dan aan het Alzheimer Trefpunt, het geheugensteunpunt en vele andere initiatieven ontstaan vanuit inwoners van Putten. Uit handen van de heer van Berkum mocht ik het certificaat in handen nemen. Adri Benschop van Alzheimer Nederland sprak mooie woorden en overhandigde met Alie van den Brink een vlag aan de gemeente Putten. Ook hier blijkt weer dat wij als gemeente en de betrokken professionals dankbaar moeten zijn voor al die vrijwilligers die er mede voor zorgen dat er successen kunnen ontstaan. Henk Vaessen sloot de bijeenkomst met het voordragen van een mooi gedicht. (…) Schimmen die hij vaag herkentEn onverwacht opdoemenMaar die hij niet bij naam kan noemen (…)Henk Vaessen, dorpsdichter van Putten. (het hele gedicht heb ik toegevoegd als foto.) Koningsspelen: De vrijdag voor Koningsdag vinden de Koningsspelen plaatst. In Putten worden deze gehouden in samenwerking met de scholen, Actief Putten en vele sportverenigingen. Een geweldige samenwerking! Op deze manier kan ik ook mooi privé en werk combineren --> aanwezig zijn als wethouder onderwijs en sport en als vader van.. Efficiënt toch? Koningsdag 2024: Gisteren was onze Koning jarig. Wat een feest is dat altijd! Samen zingen op het Fontanusplein, de optocht (gelukkig toch nog 20 karren!), de vrijmarkt, de spelletjes in de Groene scheg, het feest op het marktplein (waar dit jaar ome Tom Tijssen aan mee werkte en we dus even “achter de schermen” mochten) en het vuurwerk. Dit alles bij elkaar maakt het een echte Puttense Koningsdag! Onze kinderen vonden de goochelshow van Joost het toppunt van de dag! Dank aan al die vrijwilligers die zich elk jaar inzetten om er weer een feest van te maken. 14 jaar wethouder: Vrijdag nam Willem Krooneman officieel afscheid als wethouder van Elburg. De afgelopen 1,5 jaar heb ik in de regio samen mogen werken met hem. Een ervaren bestuurder, altijd gericht op de verbinding. Dank voor de fijne samenwerking Willem en succes toegewenst OP Urk.

    • Jim van den Hoorn op LinkedIn: Week 91Het zijn hectische weken. Of wellicht beter gezegd: een hectische… (40)
    • Jim van den Hoorn op LinkedIn: Week 91Het zijn hectische weken. Of wellicht beter gezegd: een hectische… (41)
    • Jim van den Hoorn op LinkedIn: Week 91Het zijn hectische weken. Of wellicht beter gezegd: een hectische… (42)
    • Jim van den Hoorn op LinkedIn: Week 91Het zijn hectische weken. Of wellicht beter gezegd: een hectische… (43)
    • Jim van den Hoorn op LinkedIn: Week 91Het zijn hectische weken. Of wellicht beter gezegd: een hectische… (44)

      +6

    31

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u een opmerking wilt weergeven of toevoegen.

  • Jim van den Hoorn

    Wethouder (CDA) sociaal domein, onderwijs en sport bij Gemeente Putten

    • Deze bijdrage melden

    Week 85Meedoen in de samenleving, dat is vaak wat kleur geeft aan iemands leven. Contact met anderen is belangrijk vanaf je geboorte tot je dood. Ik ben me er steeds meer van bewust wat een geluk ik heb dat ik tot dusver gezond ben geweest en een fijn netwerk om me heen heb. Ik vind het dan ook erg belangrijk om oog te hebben voor mensen die het leven van andere mensen beter maken en hoe we als gemeente hieraan kunnen bijdragen. De afgelopen week kwam dit mooi terug! Inclusief sporten: Padellen is een racketsport in opkomst. Tenminste in Nederland. In Mexico padellen ‘ze’ al sinds 1969! In Putten liggen 2 padelbanen bij de Tennis & Padel Club de Vale Ouwe. Vorig jaar vroeg deze club een derde baan aan. Afgelopen week mocht ik de baan openen. Eigenlijk niet zo bijzonder toch? Juist wel, omdat de baan rolstoeltoegankelijk is. Dat is een unicum in deze regio. Zelfs in Nederland zijn er maar enkele banen. Als gemeente Putten dragen wij graag ons steentje bij, omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen kan meedoen! Dus inclusief sporten. Opgroeien in een Kansrijk Omgeving (OKO): Kennen jullie het plantje welke ik eerder deelde ergens in het voorjaar van 2023? Zelf heb ik niet echte groene vingers en een plant in leven houden is best een uitdaging. Het plantje staat symbool voor het opgroeien in een kansrijke omgeving. Deze week organiseerde ‘we’ (Harderwijk-Ermelo-Putten) een bijeenkomst waar GGD Noord- en Oost-Gelderland de nieuwe cijfers deelden van het onderzoek gehouden onder jongeren uit klas 2 en 4. Deze cijfers van o.a. drankgebruik, stress en eenzaamheid onder jongeren gaf ons inzicht. Inzicht in dat we nog een lange weg te gaan hebben. Maar dat kunnen we alleen met z’n allen. Vrijwilliger van het jaar: Wat zijn verenigingen en organisaties zonder al die vrijwilligers? Door de inzet van al deze vrijwilligers kunnen zij bestaan en zich verder ontwikkelen. De Puttense vrijwilligersprijs van het jaar is een waarderingsprijs van de gemeente Putten voor vrijwillige inzet van inwoners en organisaties. In het kloppende hart van onze gemeenschap zijn er vaak stille helden. Helden zoals Milan, Dirk en de fietsvrijwilligers Zorggroep Noordwest-Veluwe. Zij ontvingen een groot applaus en een feestelijke lunch in het gemeentehuis. Volkstuinen: Samen met enkele andere CDA Putten leden bezocht ik zaterdagochtend tussen de buien door (maar ook tijdens de buien) de volkstuinen van Putten. We werden welkom geheten door enkele vrijwilligers die zich inzetten voor de tuinen en de vereniging. Ik had al vaak over de tuinen gehoord, maar nog nooit bezocht. Een mooi complex met veel verschillende moestuinen. Naast het verbouwen van eigen groente en fruit is het ook een plek voor ontmoeting, Jong en oud, van echte Putters, maar ook van Puttenaren met oorsprong in o.a. Syrië, Turkije en Bosnië.

    • Jim van den Hoorn op LinkedIn: Week 91Het zijn hectische weken. Of wellicht beter gezegd: een hectische… (47)
    • Jim van den Hoorn op LinkedIn: Week 91Het zijn hectische weken. Of wellicht beter gezegd: een hectische… (48)
    • Jim van den Hoorn op LinkedIn: Week 91Het zijn hectische weken. Of wellicht beter gezegd: een hectische… (49)
    • Jim van den Hoorn op LinkedIn: Week 91Het zijn hectische weken. Of wellicht beter gezegd: een hectische… (50)
    • Jim van den Hoorn op LinkedIn: Week 91Het zijn hectische weken. Of wellicht beter gezegd: een hectische… (51)

      +1

    39

    2 commentaren

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u een opmerking wilt weergeven of toevoegen.

  • Jim van den Hoorn

    Wethouder (CDA) sociaal domein, onderwijs en sport bij Gemeente Putten

    • Deze bijdrage melden

    Onze caravan moest voor het nieuwe kampeerseizoen even nagekeken worden. Via een tip kwam ik uit bij Herman Hessels. Een zelfstandige ondernemer uit Putten: Herman Hessels Techniek. Het was een waardevolle tip. Een zeer kundig professional, duidelijk in communiceren, creatief in het bedenken van oplossingen en een geweldige service. Zelfs het ophalen en wegbrengen van de caravan was mogelijk. Op zoek naar een plek voor een onderhoudsbeurt en/of reparatie van uw caravan of camper? Van harte aanbevolen. En hij doet nog veel meer —> https://lnkd.in/ejdaFG48 !

    Herman Hessels Techniek hermanhesselstechniek.nl

    26

    1 commentaar

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u een opmerking wilt weergeven of toevoegen.

Jim van den Hoorn op LinkedIn: Week 91Het zijn hectische weken. Of wellicht beter gezegd: een hectische… (58)

Jim van den Hoorn op LinkedIn: Week 91Het zijn hectische weken. Of wellicht beter gezegd: een hectische… (59)

814 volgers

  • 121 bijdragen

Profiel weergeven

Volgen
Jim van den Hoorn op LinkedIn: Week 91

Het zijn hectische weken. Of wellicht beter gezegd: een hectische… (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carmelo Roob

Last Updated:

Views: 5849

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carmelo Roob

Birthday: 1995-01-09

Address: Apt. 915 481 Sipes Cliff, New Gonzalobury, CO 80176

Phone: +6773780339780

Job: Sales Executive

Hobby: Gaming, Jogging, Rugby, Video gaming, Handball, Ice skating, Web surfing

Introduction: My name is Carmelo Roob, I am a modern, handsome, delightful, comfortable, attractive, vast, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.